Stormaansteker

Een goede stormaansteker is ten alle tijde uitermate geschikt als vuurwerk aansteker. De stormaansteker kan je herkennen aan de veelal blauwe puntige vlam. Een normale aansteker die vaak gebruikt word om een sigaret mee aan te steken heeft altijd een gele bolle vlam, bijna dezelfde vlam die ook van een kaars afkomt. Deze vlam is perfect om iets mee aan te steken alleen het nadeel is dat de normale vlam snel uitwaait wanneer er maar een klein beetje wind staat.

Hier komt het grote voordeel kijken van de stormaansteker! Doordat een stormaansteker op een bepaalde manier opgebouwd is word er een speciale vlam gemaakt die niet uit zal gaan in de wind. De vlam komt in een speciale drukkamer waar er een erg hoge druk word opgebouwd. Het gas word door kleine gaatjes geduwd en wanneer het butaangas zich met zuurstof mengt dan vormt zich de grote blauwe vlam.

Al de vuurwerk aanstekers die wij op deze website bespreken, zoals de pyrotorch en de metal torch, zijn allemaal stormaanstekers. Met deze aanstekers heb je dus de garantie dat je onder alle weersomstandigheden jouw vuurwerk, of wat je dan ook wilt aansteken, ook echt zal kunnen aansteken zonder dat je aansteker uitwaait.

Stormaansteker bijvullen

Stormaanstekers zijn 9 van de 10 keer navulbaar met regulier aanstekergas. Het aanstekergas wat in de aanstekers gaat is te koop bij de meest diverse winkels zoals de blokker of de action. Let wel op dat je een goede kwaliteit aanstekergas gebruikt om je stormaansteker bij te vullen, goedkoop gas kan ervoor zorgen dat je aansteker verstopt raakt.

Klik hier als je meer informatie wilt hebben over het bijvullen van een stormaansteker! In de blog staat stap voor stap uitgelegd hoe je jouw aansteker moet bijvullen.

 

Stormaansteker kopen?

Ben je overtuigd van de vele voordelen van een stormaansteker ten opzichte van een normale aansteker? Wil je ook zo’n speciale aansteker kopen die niet uit zal gaan bij het eerste beste zuchtje wind? In de webshop van Dutch Pyro kan je diverse soorten stormaanstekers kopen waarmee je in alle¬†weersomstandigheden een vuurtje zal kunnen aansteken. Neem een kijkje in de webwinkel van Dutch Pyro om de voor jou beste stormaansteker te kopen:
http://www.dutch-pyro.nl/aanstekers/

Ontvang korting!

Laat je naam en e-mailadres hieronder achter en ontvang bericht wanneer er vuurwerk aanstekers met korting verkocht worden.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Je mailadres is veilig, wij haten spam ook!