Onkruidbrander

door | 5 juni 2016

Een onkruidbrander zal normaal gesproken niet echt onder de categorie aanstekers vallen. Je kan echter de wat grotere gasbranders en vooral de creme brulee branders prima als onkruidbrander gebruiken. Oké, toegegeven, wanneer je een hele tuin vol hebt staan met onkruid tussen de tegels dan is het misschien handiger om een grotere onkruidbrander te gebruiken. Maar om slechts enkele stukjes onkruid te verwijderen in je tuin, tussen de tegels, dan kan je daar heel goed een creme brulee gasbrander voor gebruiken.

Onkruidbrander gebruiken

Wanneer je last hebt van onkruid in je tuin, tussen de tegels, dan kan je dit weghalen met een speciaal mes. Dit is erg arbeidsintensief werk en zal soms best zwaar zijn voor je lichaam. Het gebruik van een onkruidbrander is dan een stuk gemakkelijker. De onkruidbrander zal al het overtollige onkruid tussen je tegels vandaan branden en op deze manier heb je erg snel weer een schone tuin waar je lekker in kunt relaxen. Heb je last van onkruid tussen je tegels overweeg dan zeker eens om een creme brulee brander aan te schaffen om dit onkruid weg te halen. Je zal zien dat je tuin er zichtbaar van zal opknappen. Elke maand dit proces bijhouden zorgt er voor dat je altijd lekker kunt relaxen in je eigen tuin.

Niet elke aansteker is geschikt

Over het algemeen geld dat de aanstekers die worden aangemerkt als vuurwerk aansteker of gasbrander ook goed gebruikt kunnen worden als onkruidbrander. Het is echter niet mogelijk om met normale aanstekers het onkruid weg te halen. Een normale aansteker zal niet de temperaturen bereiken die wel nodig zijn om het onkruid tussen je tegels vandaan te branden.

Wil je graag het onkruid tussen je tegels vandaan halen op een makkelijke manier en wil je daarvoor een aansteker gebruiken die je nadien ook nog als vuurwerk aansteker kunt gebruiken of om een heerlijke creme brulee mee te maken? Neem dan eens een kijkje in de webshop van Dutch-Pyro, hierin worden diverse gasbranders aangeboden:
http://www.dutch-pyro.nl/gasbrander/

Ontvang korting!

Laat je naam en e-mailadres hieronder achter en ontvang bericht wanneer er vuurwerk aanstekers met korting verkocht worden.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Je mailadres is veilig, wij haten spam ook!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *