Metal Torch

De metal torch is een stevige aansteker die zoals zijn naam al doet vermoeden bijna geheel gemaakt is van metaal. Deze gasbrander word gebruikt voor vele uiteenlopende zaken. Zo word deze aansteker erg veel gebruikt voor het aansteken van vuurwerk, het is een veelgebruikt item onder jongeren op oudejaarsavond. Een waterpijp aansteken gaat erg gemakkelijk met de metal torch (de kooltjes gaan zoveel makkelijker aan met aan gasbrander). Ook kaarsen aansteken is nog nooit zo snel gegaan, gemiddeld gezien gaat een kaars tot drie keer sneller aan als je gebruikt maakt van een gasbrander om een kaars aan te steken. Deze gasbrander is verkrijgbaar in twee variaties. je hebt een kleinere versie die gemakkelijk in de hand ligt en die je makkelijk mee kan nemen in je zak. Hiernaast bestaat er ook een grotere versie deze word soms ook wel metal torch XL genoemd, het grotere broertjes dus.

Metal Torch XL

Deze grote variant is een echte topper onder de gasbranders/stormaanstekers! De grote aansteker ligt gemakkelijk in de hand en past ondanks zijn iets grotere formaat als de mini nog steeds makkelijk in je zak. Onderaan de aansteker kan je de vlamhoogte instellen en met het zwarte draaiknopje wat achter het veertje zit kan je de vlam instellen op turbo of op normaal. Achterop de aansteker, net onder de aan/uit knop zit een kinderslot waarmee je de aansteker kan beveiligen zodat kinderen niks ongemerkt in de brand kunnen steken.

Metal Torch Mini

De kleine ‘mini’ versie van deze mooie stormaansteker is, hoe kan het ook anders, iets kleiner als de xl versie. Verder zit er op de XL een soort rubber laagje over het handvat wat zorgt voor een extra grip. De Mini metal torch is echt geheel van metaal gemaakt. De eigenschappen zijn voor de rest identiek van de beide versies. Ook de mini heeft een instelbare vlam aan de onderkant en je kan de vlam veranderen door het zwarte draaiknopje. Het verschil zit hem dus echt puur in de grootte van de aansteker zelf.

Metal Torch Kopen?

Wil je na het lezen van deze pagina zelf ook een metal torch kopen? Ga dan eens naar de webwinkel van Dutch Pyro. Hier vind je beide types van deze aansteker tegen erg scherpe prijzen. Regelmatig zijn er ook aanbiedingen waardoor de aanstekers nog goedkoper zijn. Klik op een van de onderstaande links om direct naar de webshop te gaan:
Metal Torch XL: http://www.dutch-pyro.nl/aanstekers/metal-torch-xl
Metal Torch Mini: http://www.dutch-pyro.nl/aanstekers/metal-torch

Ontvang korting!

Laat je naam en e-mailadres hieronder achter en ontvang bericht wanneer er vuurwerk aanstekers met korting verkocht worden.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Je mailadres is veilig, wij haten spam ook!