Creme Brulee Brander

Een creme brulee brander is een hele grote gasbrander welke voornamelijk word gebruikt in de keuken. Ook de creme brulee brander valt onder de familie van de stormaanstekers, de grote blauwe vlam die hieruit komt zal niet zo snel meer uitgaan. Vanwege de grootte vlam die uit dit type aanstekers komt zijn ze uitermate geschikt om in de keuken te gebruiken, bijvoorbeeld om gerechten te flamberen. De naam creme brulee brander is dus eigenlijk niet een officiële naam van deze brander maar doordat de gasbrander zo vaak voor het doeleinde wordt gebruikt is de gasbrander in de volksmond zo genoemd. Iedereen weet precies wat je bedoelt als je het hebt over een creme brulee brander.

Op het internet staan erg veel recepten waarmee je zelf een verrukkelijke crème brûlée kunt maken. Als je een beetje ervaring in de keuken hebt dan is het met behulp van een creme brulee brander een fluitje van een cent om een heerlijk dessert klaar te maken voor je gasten.

Niet geschikt voor vuurwerk!

Doordat er een bijna extreem grote vlam uit deze oversized aanstekers komt is het niet geschikt voor consumenten om deze brander te gebruiken om vuurwerk mee aan te steken. Door de grote vlam heb je geen goed zicht op waar je het lontje precies aansteekt. Het is op deze manier dus mogelijk dat je het lontje al aan het einde aansteekt waardoor het vuurwerk heel snel zal afgaan en geen vertragingstijd meer heeft. Wil je vuurwerk aansteken kies dan liever voor de pyrotorch of voor de metal torch xl.

Creme Brulee Brander kopen?

Bij Dutch Pyro hebben ze een erg mooie creme brulee brander te koop, deze kost slechts 17,95 en is daardoor een van de goedkopere in de markt. Er zijn wel goedkopere branders te vinden maar deze zijn veelal van een veel mindere kwaliteit, zo zijn die aanstekers vaak grotendeels van plastic wat de levensduur natuurlijk niet ten goede komt.

Als je ook zelf wilt gaan kokkerellen in de keuken en je eigen toetjes wilt maken, dan kan je hier een creme brulee brander kopen:
http://www.dutch-pyro.nl/aanstekers/creme-brulee-brander

Ontvang korting!

Laat je naam en e-mailadres hieronder achter en ontvang bericht wanneer er vuurwerk aanstekers met korting verkocht worden.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Je mailadres is veilig, wij haten spam ook!