Aansteker Kopen

door | 22 mei 2016

iedereen die rookt moet wel eens een aansteker kopen. Je kan natuurlijk zo’n aansteker kopen bij een tankstation, dit zijn dan 9 van de tien keer doodnormale sigarettenaanstekers die verkocht worden voor een veel te hoge prijs. De aanstekers bij een tankstation worden soms wel voor meer dan een euro per aansteker verkocht! Dit zijn natuurlijk absurde prijzen, maar de tankstations weten ook dat wanneer je daar bent en je wilt roken maar hebt geen aansteker op zak dat je toch wel bij het tankstation een aansteker moet kopen.

Aansteker kopen online

Je kan er ook voor kiezen om je aanstekers online te kopen in een webwinkel. De kosten per aansteker schelen dan aanzienlijk en je hebt dan soms al voor minder dan twintig cent een sigarettenaansteker die van dezelfde kwaliteit is als uit een tankstation. Deze aanstekers zijn perfect voor zaken als een sigaret, open haard of kaarsjes aansteken. Wil je een iets luxere aansteker dan kan je het beste een zogenaamde storm aansteker kopen. Deze stormaanstekers staan bekend om hun zeer hete vlam die temperaturen kan bereiken van wel 1300 graden celsius. Het grootste voordeel wat je hebt bij een stormaansteker is de windbestendige vlam. Vanwege de speciale constructie van de aansteker zal de vlam zelfs bij een harde wind nog niet uitgaan. Wanneer je een aansteker wilt gaan kopen dan kan je dus beter een storm aansteker kopen dan een sigarettenaansteker.

Waar op letten bij het kopen van een aansteker?

Wil je online een aansteker kopen, let dan wel op een aantal zaken. Kijk altijd of de webwinkel betrouwbaar is, dit kan je zien aan het feit of de webwinkel is aangesloten bij een erkend keurmerk. Als er een keurmerk op een webwinkel zit kan je met gerust hart daar een aansteker kopen. Je weet dat er bij problemen altijd een oplossing zal komen. Klantenbeoordelingen zijn ook erg belangrijk om naar te kijken, je kan zo zien of de webwinkel hun beloften nakomen die ze beloven.

Houd ook rekening met waar je de aansteker voor wilt gaan gebruiken, wil je een aansteker kopen om vuurwerk af te steken dan zal je op zoek moeten naar andere soort aanstekers dan wanneer je op zoek bent naar een creme brulee brander bijvoorbeeld.

Je kan veilig een aansteker kopen bij een van de volgende webwinkels:
Dutch-Pyro.nl – kwaliteit gasbranders en erg goede service!
BariumBuizen.nl – ruim assortiment aan diverse aanstekers

Ontvang korting!

Laat je naam en e-mailadres hieronder achter en ontvang bericht wanneer er vuurwerk aanstekers met korting verkocht worden.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Je mailadres is veilig, wij haten spam ook!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *